HSF15 – zondag

21/06/2015

De derde dag van de Hoornse Stadsfeesten kende iets minder locaties dan de zaterdag, maar desalniettemin ben ik weer enorm trots op de organisatie dat zij ook dit jaar een zeer gevarieerd programma hebben weten samen te stellen.

Foto’s op facebook:

  • Deel I: Gerritslandband o.l.v. Laurens Reij, Marissa de Swart en Christian Sier, Anne-Linde, Silvia van Dam, Ooker, bands en singersongwriters van Edwin en Gross Bakery.
  • Deel II: Stuff Like That, Stadsfeesten Recordings (Annemiek Andrioli), Cor Dol, Pieter de Ruyter, Pop Big Band Gerard Boedijn, Shalisa van der Laan, Jerôme Hol Trio, Two Shakes of a Lamb’s Tail ft. Sam & Falko & The Tibbs.
  • Deel III: Parker, No PressSure, Stug, Unknown Visitors, Moke, Fuzzy Bubbles, rest volgt nog 😉

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment