Fotograaf in Hoorn

Geboren en getogen in Purmerend fotografeerde ik als kind voornamelijk tijdens uitjes en vakanties. Altijd al een oog voor detail en compositie gehad. Uiteindelijk ben ik na de komst van de digitale fotografie echt serieus gaan fotograferen.

Mijn voorkeur ligt bij de reportagefotografie in de breedste zin van het woord:

Maar daarnaast neem ik mijn camera ook mee tijdens een wandeling of bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd.

Heeft o.a. gefotografeerd voor:
ADAM’s Beer Festival | Appelpop | Bibliotheek Hoorn | Cityslam | Fileunder.nl | Hoornse Havenconcerten | Finisherpix (IRONMAN) | Gemeente Hoorn |Lindeman Uitgevers | Musicmaker | Oldenburg Bonsèl & Associates | Outdoor Stereo | Poppodium P3 | Reuring Festival | Stadsfeesten Hoorn | Studio 133 | TriFinance | VRIJ Festival | WIJ Special Media | World 2 You

Meer informatie over mij en wat ik doe treft u hier.