Record Store Day 2024

Tijdens Record Store Day worden zeer exclusieve releases gelanceerd die alleen op deze dag verkrijgbaar zullen zijn. Honderden van deze releases komen in beperkte oplages uit, met nieuwe muziek, remixes, gekleurd vinyl, live-opnames en andere bijzondere items. Record Store Day is vrij toegankelijk.

Meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers over de hele wereld vieren tegenwoordig de kunst van muziek in onafhankelijke platenzaken op Record Store Day. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 platenzaken in 23 landen verspreid over zes continenten, waardoor het het grootste en tegelijkertijd meest intieme muziekevenement ter wereld is. In Nederland wordt dit muzikale festijn gevierd in en rondom ruim 100 platenzaken, waar het een van de belangrijkste dagen van het jaar is.

In Hoorn viert Uptown Records op zaterdag 20 april Record Store Day samen met andere ondernemers op grootse wijze. Op deze dag zijn er op verschillende locaties allerlei muzikale activiteiten te beleven, met o.a. Wallplug, Engel & Just, Mr Dark Horse en Zach Steiner. Bekijk hier het complete programma.

Nog meer foto’s op facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.